Introducing Ape Ryder

Benelux

Our Best Sellers

DE BONOBO

Voor de avonturier

Bonobo is een veelzijdig meesterwerk dat grenzen overstijgt en een wereld van eindeloze mogelijkheden ontsluit. Met zijn verbluffende esthetiek, geavanceerde kenmerken en compromisloze prestaties, is de Bonobo niet zomaar een elektrische fiets – het is jouw ticket naar onbegrensde avonturen.

Bonobo stuwt je moeiteloos door verschillende terreinen, van drukke stadsstraten tot zandstranden en verder. Ervaar de windvlaag terwijl je moeiteloos langs kustpaden vaart of ruige paden verkent.

Naast zijn opmerkelijke prestaties is de Bonobo een waar kunstwerk. Zijn gestroomlijnde frame, hoogwaardige onderdelen en nauwgezette vakmanschap maken het een blikvanger waar je ook gaat.


MD10 PREMIUM

For everyday comfort

De MD10 PRO is een veelzijdig meesterwerk dat grenzen overstijgt en een wereld van eindeloze mogelijkheden ontsluit. Met zijn verbluffende esthetiek, geavanceerde kenmerken en compromisloze prestaties, is de MD10 PRO niet zomaar een gewone elektrische fiets – het is jouw paspoort naar grenzeloze avonturen.

A Ride Style For Everyone

A10

De A10 is een veelzijdig meesterwerk dat grenzen overstijgt en een wereld van eindeloze mogelijkheden ontsluit. Met zijn verbluffende esthetiek, geavanceerde kenmerken en compromisloze prestaties, is de A10 niet zomaar een gewone elektrische fiets – het is jouw ticket naar grenzeloze avonturen.

MD10 PRO

De MD10 Pro stuwt je moeiteloos door verschillende terreinen, van drukke stadstraten tot zandstranden en verder. Voel de wind in je haren terwijl je moeiteloos langs kustpaden rijdt of ruige trails verkent.

Scroll to Top